Cindy Crawford peab ilukirurgiat ebaseksikaks

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Cindy Crawford
Cindy Crawford Foto: Zak Hussein/PA Wire/Press Association Images
Supermodell Cindy Crawford leiab, et ilukirurgia on ebaseksikas.

43-aastase kaunitari sõnul jagavad tema seisukohta ka ta abikaasa Rande Gerber ja hea sõber George Clooney, kirjutab Femalefirst.

«Kui sa ettevaatlik pole, näed lõpuks küll täiuslik, aga ebaloomulik välja. Ja see pole eriti seksikas. Minu meelest see kuttidele ei meeldi. Mu abikaasa vihkab seda värki ja ta oleks vihane, kui ma endaga seda teeksin,» rääkis Crawford.

«Tema ja George (Clooney – toim.) küsivad sellest rääkides teineteiselt, et kas kumbki neist on kunagi jätnud mõne tüdrukuga välja minemata seetõttu, et tolle huuled polnud piisavalt suured. Loomulikult pole nad seda teinud,» kirjeldas naine.

«Nad küsivad minult alati, miks naised endaga selliseid asju teevad. Ja mina ei oska vastata. Kirurgid, kes seda teevad, kaotavad kvaliteedi, kuna nad teevad seda nii palju. Aga ma usun, et see muutub,» rääkis modell.

Ometi tunnistas Crawfrod, et on ka ise noa alla minemist kaalunud, sest tunneb avalikkuse survet igavesti nooreks jääda.

«Kuna vanemaks saades see surve kasvab, hakkad ilukirurgiale mõtlema, eriti veel minu erialal. Aga need naised, kelle välimust ma suurepäraseks pean, pole seda üldse teinud või on sellega väga tagasihoidlikuks jäänud,» lõpetas kaunitar.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles