Eestis etendub keskkoolimuusikal

Urmas Hännile
, toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
„High School Musicali“ üks peaosalisi on Jana Kask, saate „Eesti otsib superstari" võitja.
„High School Musicali“ üks peaosalisi on Jana Kask, saate „Eesti otsib superstari" võitja. Foto: PRIIT MÜRK/PM/SCANPIX BALTICS

Müügile tulid tuleva aasta 26. märtsil Eesti Nuku- ja Noorsooteatris esietenduva „High School Musicali" piletid. Eestis Andres Dvinjaninovi lavastatavat tükki on mujal maailmas ülistatud kõigi aegede kuumimaks noortemuusikaliks.

2006. aastal Disney telekanalilt komeedina USA meelelahutustaevasse sööstnud „High School Musicali" tähtedeks on Troy ja Gabriella, kaks koolivaheajal uusaastapeol kohtuvat noort.

Taas kooli minnes avastab Troy üllatusega, et Gabriellast on saanud tema koolikaaslane. Üheskoos kandideeritakse teatriringi muusikali peaosadesse. Paraku pole see sugugi nii lihtne ...

Kõikvõimalike edetabelite rekordid purustanud „High School Musicali" Eesti lavastuses, kus laval üle 60 näitleja, laulja ja tantsija, suur osa neist Otsa kooli muusikud ja Tallinna Ülikooli koreograafiatudengid, mängivad-laulavad kandvates osades Mari Ronimois, Jana Kask, Teele Viira, Silver Laas, Karel Tallermaa, Taavi Tõnisson.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles