«Vaieldamatult kõige elegantsem sisenemine poliitikasse!» «Kuldvillaku» saatest eemaldatud võistleja öeldu pakub sotsiaalmeedias nalja

Elu24
Copy
Foto: Kuvatõmmis «Kuldvillaku» saatest

«Aiii, nüüd läks parteide tagatubades rabelungiks, et kes sellise pärli enda ridadesse suudab meelitada,» visatakse ühismeedias nalja «Kuldvillaku» saatest sohi tõttu eemaldatud võistleja üle.

Pühapäeval eetris olnud populaarne telemäng «Kuldvillak» võttis ootamatu pöörde, kui saates osalenud Madis Mikk hakkas vastamisvoorus oma tahvlil olevat vastust muutma. See aga tähendas tema diskvalifitseerimist ja stuudiost väljasaatmist.

Vaata kõnealust hetke siit:

VIDEO 〉 Pühapäevane «Kuldvillak» lõppes ühe osaleja jaoks ootamatult: peame paluma sul stuudiost lahkuda

Saatejuht Eeva Esse-Sõõrumaa tõdes, et talle teadaolevalt ei ole sellist olukorda, et keegi nii rängalt reeglite vastu eksiks, varem tekkinud. «Ma ei oska öelda, mida mängija muutma või lisama hakkas, nägin vaid, et ta hakkas markeriga tahvlile midagi kirjutama ajal, kui seda enam teha ei tohtinud,» sõnas Esse-Sõõrumaa. 

Õhtulehele nentis sohki teinud Mikk, et tegi seda teadlikult, et reklaami saada, kuna kavatseb poliitikasse minna.

See lause pani aga sotsiaalmeedia kihama.

«Aiii, nüüd läks parteide tagatubades rabelungiks, et kes sellise pärli enda ridadesse suudab meelitada,» naljatletakse Xis.

Kõnealune juhtum pälvis tähelepanu ka Facebookis. «Ega kõik poliitikud on kunagi alustanud väikeste valedega,» nendib üks. Teine aga lisab, et mees sai 15 minutit kuulsust ja tegi ennast kogu Eesti ees lolliks. «Kas neid hulle seal veel vähe, hea reklaam, no pole ju normaalne.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles