Rakveres peetakse loenguid Euroopa Liidu teemadel

Virumaa Teataja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Euroopa Liidu lipp.
Euroopa Liidu lipp. Foto: Reuters / Scanpix.

Rakvere osales hiljaaegu Euroopa Liidu regionaalpoliitika aasta tippsündmusel, avatud päevadel Brüsselis, nüüd jõuavad avatud päevade üritused ka Rakverre.


Rakvere muusikakooli saalis saab reedel, 27. novembril algusega kell 10 kuulata loenguid teemal "Euroopa Liit Rakveres - Rakvere Euroopa Liidus".

Rakvere linnapea Rannar Vassiljev peab ettekande sellest, kuidas Euroopa Liit aitab ning võiks aidata Rakverel saada innovatiivseks linnaks.

Üleriigiliste omavalitsusliitude Brüsseli esindaja Ille Allsaar räägib omakorda, mida toob Euroopa Liidu ühtekuuluvuspoliitika tulevik Rakverele ning teistele omavalitsustele. 

27. novembri loengutele oodatakse omavalitsustöötajaid, volikogude liikmeid, tudengeid ja üldse kõiki Rakvere linna arengule kaasamõtlejad.

Üritus on tasuta, kuid sinna on vaja eelnevalt registreerida aadressil http://bit.ly/45lzDS. Seda saab teha kuni 26. novembrini.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles