Maxima korraldab laada

Andris Tammela
, 24tundi tegevtoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Maxima ees toimub laupäeval laat.
Maxima ees toimub laupäeval laat. Foto: URMAS LUIK/PRNPM/EMF

Laupäeval kell 10 toimub üheaegselt Pärnu ja Tartu Maximate juures laat, kus pakuvad oma kodumaist toodangut kohalikud talupidajad ja väiketootjad.


Maxima avalike suhete juhi Erkki Erilaidi teatel on Maxima soov pakkuda vähemalt selle aasta lõpuni igal laupäeval kohalikele talupidajatele sümboolse tasu eest kauplemisvõimalust.

"Tahame pakkuda väiketootjatele võimalust oma toodanguga kaubelda ja klientidele võimalust osta eestimaiseid tooteid, mida kaubanduskeskustes ei leidu," rääkis Erilaid. "Väiketootjatel on kahjuks väiksemate kaubakoguste tõttu üsna keeruline suurtesse ketikauplustesse müügile pääseda, ent nüüd on selleks soodus võimalus."

Kuigi esimestel laatadel ei ole Erilaiu teatel kaubapakkujate hulk väga suur, saab laadalt soetada nii mõndagi. Pakutakse nii käsitööd kui põllumajandussaadusi.

Pärnus saab osta veel loodustooteid, värsket ja suitsutatud kala, jaanalinnuliha ja mune. Tartus saab suitsutatud lihatooteid, käsitsi valmistatud komme ja teisi maiustusi.

Laadad toimuvad laupäeval 10-15 Pärnus Riia maanteel asuva Maxima hüpermarketi ees ja Tartus Võru tänaval asuva Maxima ees.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles