Tolk ja Maimik leidsid pühkmetes tuhnides kormoranid

Anu Saagim
, peatoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kormoran kala kugistamas
Kormoran kala kugistamas Foto: blogspot.com.
Kolmapäeva «Terevisiooni» väisasid kormoranid - Rain Tolgi ja Andres Maimiku poolt pühkmete hulgast leitud vanad rock'ipeerud.

Mis kormoranid - kes või mis need veel on? 

Maimik: Oleme Rainiga juba pikalt heietanud plaani teha üht korralikku inglise stiilis komöödiat. Mis saab olla parem aines lüürilisele ja anarhistlikule naljafilmile, kui eesti rock kogu oma glamuuris ja õuduses?

Rockiajaloo pühkmetes tuhnides leidsime ühe kummalise, tänapäeva rockisõbrale kahjuks väheütleva koosluse, mille nimeks on Kormoranid.

Mehed väidavad, et nad on olnud lavadel tegevad juba biidiajastust peale, teinud kaasa kõik biidi, proge, pungi ja hevilained, et nemad ongi praktiliselt eesti rocki ämmaemandad, koos Grapsi Gunniga loomulikult. Nüüd nad plaanivad aga teha suurejoonelist come-backi.

Kormoranide juttu sisse elades leidsime bändi eluloost niipalju kirgi, armastust, viha, intriige, lootusi ja nurjumisi, elust suuremaid tundeid - et see lausa ka karjus suure filmi järele.

Nii sündiski stsenaarium Kormoranide tagasitulekust, mis algab lootusrikkalt, aga lõppeb katastroofiliselt, et siis muidugi uuele jalule tõusta tugevamana, kui kunagi enne.

Mehed ise aga soovivad hetkel meedia eest varjule jääda. Sestap sünnib film mitte doki, vaid mängufilmina, kus kaasa löövad eesti näitelavade suurimad titaanid: Roman Baskin ja Guido Kangur ning paljud teised rahvahulkade lemmikud.

Allpool olev videolõik Hommikutelevisioonis on lõdvalt inspireeritud meie vestlusest reaalsete Kormoranidega ning kutsutud ellu, vaatamaks kuidas Romka ja Guids rollidesse mahuvad. Tundub, et nagu valatult.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles