Star FM-i majavõitja nägi võitu unenäos ette!

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Star FM majavõitja Merike abikaasaga ja Allan
Star FM majavõitja Merike abikaasaga ja Allan Foto: Star FM

Täna anti Star FM-i majamängu võitjale pidulikult üle Uuesalus asuva uue kodu võtmed.

Üliõnnelikuks majaomanikuks on Lasnamäel elav Merike Sildre, kes oli võiduks mõnes mõttes juba valmis, sest nägi ootamatut õnne unes ette.

«Ööl enne seda, kui Marko Lõhmus Star FM-i otse-eetrist helistas, nägin unes, et kolime suurte kohvritega uude kohta,» rääkis Merike, kel on varemgi erinevates õnnemängudes vedanud.

Sel korral teeb võidu eriliseks ka see, et rõõmsast uudisest sai naine teada abikaasa sünnipäeval ja pole välistatud, et pidu saab senise Lasnamäe tornmaja korteri asemel pidada hoopis uues majas Uuesalus.

Merikese uus maja on kahekorruseline Soome Omatalo paarismaja osa suurusega 144 m² (lisaks autovarjualune 20 m²), millele lisanduvad terrass ja rõdu - kokku 22 m².

Lisaks kinkis Järve Keskus Merikesele 10 000-kroonise kinkekaardi ning Starmani ZUUMtv aastaks tasuta ZUUMboxi ja ZUUMtv.

Star FM-i majamäng kestis 26. oktoobrist 6. novembrini. Mängus osalemiseks oli vaja kuulata Star FM-i ning raadioeetris kõlava spetsiaalse eetrikõlli ajal stuudiosse helistada. Iga seitsmes helistaja pääses finaali. 27 finalisti vahel loositigi raadio otse-eetris välja üks õnnelik, kellele kuulub aastane maja kasutusõigus looduskaunis Uuesalu elurajoonis. Fortuunaks oli TV3 uudisteankur Sirje Eesmaa.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles