Tom Hanks kaotas kohtuasja

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: WENN

Oscarivõitjast näitleja Tom Hanks kaotas kohtuasja Idaho osariigi ehitaja vastu, kes mehe väitel tema majapidamises tehtud renoveerimistööd ära rikkus.

Hanks ja tema abikaasa Rita Wilson nõudsid ehitajalt 2,5 miljonit dollarit kahjutasu nende Sun Valleys asuva 10 miljoni dollarilise maja juures 2002. aastal tehtud ehitustööde eest, teatab WENN.

Kuid kohus otsustas hagi arutamisest loobuda, sest paarike kaebas ehitaja kohtusse juba 2003. aastal ning kaotas kohtuasja.

«Tom Hanks ja Rita Wilson kavatsevad kohtuotsuse edasi kaevata,» ütles Hanksi pressiesindaja Leslee Dart kõmuportaalile TMZ.com.

«See ei ole mingi tühine vaidlus, kus Tom ja Rita üritavad väikselt kohalikult ehitusärimehelt raha välja pressida. Nende maja juures on tõsiseid disaini- ja ehitusalaseid probleeme, mida ei oleks kunagi tohtinud tekkida. Aga kuna need siiski tekkisid, tuleb need nüüd parandada.»

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles