Travolta väljapressijate kohtuprotsess kuulutati kehtetuks

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
John Travolta koos abikaasa Kelly Prestoniga
John Travolta koos abikaasa Kelly Prestoniga Foto: AP / Scanpix

John Travoltalt raha välja pressida üritanud kurikaelad pääsesid vähemalt mõneks ajaks kohtu alt, kuna protsess kuulutati kehtetuks, sest üks vandekohuslane lekitas väidetavalt otsuse poliitikutele.

Kohtunik Anita Allen kuulutas protsessi kehtetuks pärast seda, kui sai teada, et üks Bahama parlamendi liige teatas meediale, et kohtualune Pleasant Bridgewater mõisteti süüdistustes õigeks, vahendab WENN.

Endine Bahama senaator Bridgewater ja parameedik Tarino Lightbourne seisid silmitsi süüdistusega, mille kohaselt plaanisid nad Travoltalt ja tema abikaasalt pressida välja 25 miljonit dollarit pärast seda, kui nende 16-aastane poeg Jett jaanuarikuus langetõvehoo tagajärjel suri.

Väidetavalt ähvardasid süüdistatavad avalikustada ravist ja transpordist keeldumise ankeedi, millele Travolta alla kirjutas pärast seda, kui palus parameedikutelt, et nad tema poja lennujaama sõidutaksid.

Algselt uskus mees, et tema poeg saab kiiremat ravi, kui ta lennukiga Florida haiglasse toimetada, kuid mõtles siiski ümber.

Bridgewater ja Lightbourne, kes ennast kumbki süüdi ei tunnistanud, plaanisid väidetavalt dokumendi meediale lekitada, viidates sellele, et Travolta teguviis põhjustas pojale vajaliku ravi andmise edasi lükkamise ning sellega ka surma.

Pole teada, kas meeste süüasjas oli enne kohtuprotsessi kehtetuks kuulutamist juba otsus langetatud või mitte. Uue kohtuprotsessi algusaega ei ole veel välja kuulutatud.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles