PILTUUDIS «Hommikune jalkamatš on algamas!» Hiiumaa staadionilt avanenud vaatepilt pakkus kohalikele nalja

Elu24
Copy
Haned vallutasid staadioni
Haned vallutasid staadioni Foto: Tõnu Konist/Facebooki grupp Hiiumaa Heaks

Ühel kevadhommikul võis Kärdla staadionil näha vahvat vaatepilti, kui mänguplatsi olid vallutanud linnud. «Usun,et nad võidaksid meie rahvuskoondist,» naljatab keegi sotsiaalmeediasse postitatud foto all. 

«Hommikune jalkamatš on algamas,» kirjutas avalikku kogukonnagruppi vahva foto postitanud kodanik. Nimelt märkas ta ühel hommikul, et Kärdla staadioni olid tol hommikul vallutanud haned. Kõnealune foto lööb aga kogukonnagrupis laineid. 

«Usun, et nad võidaksid meie rahvuskoondist,» naljatab keegi postitatud foto all. «Tundub, et ei ole vastaseid,» lisab aga teine. Keegi märgib, et tegu on hoopis ökoloogiliste muruniidukitega. 

Üks Hiiumaa kodanik postitas kommentaariumisse sarnase foto, ent Käina kardirajalt. «Stardi ootel parimad tegijad,» lisas ta juurde. «Need on Red Bulli tarbinud,» naljatas keegi seepeale, vihjates kõnealuse energiajoogi tunnuslausele «Red Bull annab tiivad».

Haned vallutasid staadioni
Haned vallutasid staadioni Foto: Tõnu Konist/Facebooki grupp Hiiumaa Heaks

Lisaks nalja viskavatele kommentaaridele on ka sekka paar tõsisemalt. «Vaesed linnud. Tahaks ka kuskil olla ja süüa,» kirjutab üks. Teine aga lisab: «Neid on väga palju... Enam põlumeestele hanede kahjustusi ei korvata... hommikul sõitsin mitmest põllust mööda, kus haned einestasid...»

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles