Kohtunikud saatsid otse finaali Anis Arumetsa

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
«Eesti otsib superstaari» kohtunikud Mihkel Raud, Maarja-Liis Ilus ja Rein Rannap
«Eesti otsib superstaari» kohtunikud Mihkel Raud, Maarja-Liis Ilus ja Rein Rannap Foto: TV3

Neljapäeval võistlesid «Eesti otsib superstaari» stuudiovoorus oma koha eest finaalis kaksteist poissi.

Üks neist saab kohtunike otsusega otse finaali ja kaheksa lauljat, kes kõige rohkem televaatajate toetushääli koguvad, jätkavad võistlemist pühapäevases saates ülejäänud nelja poistele mõeldud finaalikoha eest.

Kohtunikud saatsid otse finaali Anis Arumetsa. Rahva lemmikutena said edasi Marten, Karel, Andrei, Beno, Keito, Jaanus, Ott ja Mick.

Võistlejad ja kohtunike kommentaarid:

Sten-Martin Saarest (25), Tallinn. Mihkel Raua jaoks oli Sten-Martini tänane esinemine suur pettumus, eelkõige vedas teda alt lauluvalik. Maarja-Liis Ilusat häirisid mustad noodid. Rein Rannapile jättis esinemine natuke tüdinud mulje.

Robin Juhkental (21), Tallinn. «Meeldib, et oled eripärane. Meeldib su hääl ja loovalik,» kiitis Maarja, kuid märkis, et Robin kiirustas rütmiga ja ei mõelnud tekstile. Rein oleks tahtnud näha rohkem vaimustust ja hullustust. Mihkli jaoks oli aga hullustus maksimumi lähedal ja esitus tõi talle meelde jehoova tunnistajada. «Oled musikaalne, aga minu jaoks natuke igav,» sõnas Mihkel.

Kristen Kasuk (16), Tallinn. «Nägin loidust ja häbenemist. Jäi mulje, et sa ei tunne end laval hästi,» kommenteeris Rein. Mihklile meenutas ta mingil kummalisel kombel Sulot, aga Kristenil jäi puudu enesirooniast. Maarjale mõjus ta võltsilt.

Mick Pedaja (16), Rapla. «Sinu siirus ja lahkus on seni olnud sümpaatne, kuid täna vigurdasid liiga palju häälega,» ütles Mihkel. Maarjale meeldib tema ilus hääl, kuid täna jäi olemine kuidagi lõdvaks ja ekslevaks. «Sinu hääle kõla on väga meeldiv ja musikaalsus, mis laseb kõigel, mis sa teed, paista loomulikuna,» arvas Rein.

Andrei Ozdoba (23), Tallinn. «Tundus, et sa pabistad liiga palju. Nautisin rohkem sinu intervjuu osa,» tunnistas Maarja. Reinu arvates oli ta natuke nõrgem kui varem. Mihkli hinnangul polnud asi pooltki nii jube ja tema jaoks on Andrei sümpaatne.

Marten Kuningas (23), Tallinn. «Oled omapärane ja jätad väga enesekindla mulje laval,» kiitis Rein. «Tunnustan sinu lauluvalikut ja see oli täna esimene tõeliselt hea esinemine, mis mulle korda läks,» ütles Mihkel. Maarja pole Martenis kunagi pettunud ja ta tõi esile, et Marten oskab esinedes kaameratega suhelda.

Anis Arumets (18), Tartu. «Mis ma oskan öelda... Ma vaatan sind ja näen sündinud staari. Mõned noodid läksid täna untsu, aga keda see huvitab,» oli Mihkel vaimustuses. Maarja ütles, et «nagu välismaa». Rein arvas, et Anis suudab tekitada pinge, mis on artistile hea omadus.

Beno Kudrin (19), Tallinn. «Oled väga eriline tüüp, mulle kohutavalt meeldib su hääl. On vaid aja küsimus, millal sinust midagi saab, kui sa ise viitsid tööd teha,» sõnas Maarja. «Sellise väljanägemise, lauluvaliku ja häälega on võimalus õnnestuda või mõjuda naeruväärselt. Minu arvates juhtus viimane,» ütles Mihkel.

Keito Kaljulaid (17), Kuressaare. «Varem jätsid sümpaatse mulje, aga täna esinesid mingi teise lauljana täiesti,» ütles Rein. «Lauluvalik oli see, millega kõhuli käisid,» arvas Mihkel, kuid rõhutas, et tegemist on väga hea ja sümpaatse lauljaga. Maarja oli ka natuke pettunud.

Jaanus Saago (19), Suislepa. Mihkli arvates võiks ta juukseid lõigata. Esinemine valmistas pettumuse. «Sinu üldine pilt jäi kuidagi liiga kurvameelseks,» märkis Maarja. «Laul võib ju ilus olla, aga kui sa istud õnnetult madalas registris, ei suuda sa end maksma panna selle pooleteise minutiga,» kritiseeris Rein.

Ott Lepland (22), Jüri. «Ott, sa laulad väga-väga hästi, nautisin su esinemist. Meeldis, et ka sinu pausid kandsid,» kommenteeris Maarja. «Valitsed väga hästi häält ja ka ennast. Kõikide külgede pealt veenev,» kiitis Rein. «Ma ei tea, kes on David Cook (Ott esitas «American Idoli» võitja loo «Permanent») ja mind ei koti, kes on David Cook, sest Ott Lepland on üks kuradi hea laulja,» tunnustas Mihkel.

Karel Tallermaa (22), Tallinn. «Sa oled ju varem silma paistnud kõrge häälega, järekordselt polnud lauluvalik hea. Rohkem oleks võinud päikeselisust olla,» ütles Rein. Mihkel soovitas järgmine kord mehelikumad riideid selga panna. «Kuulsa looga on alati risk, et seda pole huvitav kuulata. Mina olen täna seda vunki rohkem näinud. Üldiselt mõjud laval hästi armsalt ja südamlikult,» rääkis Maarja.

Kelle saadaksid finaali sina?

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles