Pisike riisika-seakeeletort leivakrõpsuga
4 portsu
Marineeritud riisikaid 240 g, suitsutatud seakeelt 240 g, sibulat 80 g, küüslauku 40 g, mädarõigast 20 g, hapukoort 60 g, vahukoort 40 g, leiba 120 g, võid 40 g, soola, pipart, kaunistuseks paprikat ja rohelist.
Lõika leivast väikesed kuubikud ja prae koos tükeldatud küüslaugu ja võiga krõbedaks. Lõika leivaviil õhemaks ja küpseta rösteris või ahjus krõbedaks krõpsuks.
Tükelda seened, keel ja sibul kuubikuteks, lisa mädarõigas, hapukoor, vahustatud koor ja leivakuubikud. Sega salat kokku ja maitsesta soola ja pipraga.
Tõsta salat vormi ja kalla taldrikule. Kaunista leivakrõpsu, paprika ja rohelisega.