Riisika-seakeeletort

, kokandushuviline
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Pisike riisika-seakeeletort leivakrõpsuga.
Pisike riisika-seakeeletort leivakrõpsuga. Foto: Toomas Tamm

Tihti kurdetakse toidulaua üksluisuse üle. Virisemise asemel võtke parem mõni harilik retsept ja proovige muuta sellest mõnd komponenti või serveerige rooga uutmoodi.

Uskuge, vahel võib tulemus olla vägagi meeldivalt üllatav.
Pakun välja veidi teistmoodi seenesalati.
Meeldivat katsetamist.

Pisike riisika-seakeeletort leivakrõpsuga
4 portsu

Marineeritud riisikaid 240 g, suitsutatud seakeelt 240 g, sibulat 80 g, küüslauku 40 g, mädarõigast 20 g, hapukoort 60 g, vahukoort 40 g, leiba 120 g, võid 40 g, soola, pipart, kaunistuseks paprikat ja rohelist.

Lõika leivast väikesed kuubikud ja prae koos tükeldatud küüslaugu ja võiga krõbedaks. Lõika leivaviil õhemaks ja küpseta rösteris või ahjus krõbedaks krõpsuks.

Tükelda seened, keel ja sibul kuubikuteks, lisa mädarõigas, hapukoor, vahustatud koor ja leivakuubikud. Sega salat kokku ja maitsesta soola ja pipraga.

Tõsta salat vormi ja kalla taldrikule. Kaunista leivakrõpsu, paprika ja rohelisega.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles