Kibe hoiatus superstaarihakatistele: teid unustatakse ära

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Chris Sligh
Chris Sligh Foto: Buzzfoto / Scanpix

Ameerika superstaarisaates «American Idol» osalenud Chris Sligh hoiatas teisi endasarnaseid, et avalikkuse huvi nende vastu kahaneb kiiresti.

Laulja tuli saate kuuendas hooajas kümnendaks ning manistses kaheksandas hooajas osalenuid, et nende tähesära kaob «American Idoli» tuuri lõppedes, vahendab Digitalspy.

«Te ei saa edukaks. Teist ei saa miljonäre (kui võibolla välja arvata Kris [Allen] ja Adam [Lambert]). Teil saab raske olema. Mitte keegi ei hooli teist,» kirjutas Sligh.

«Need fännid, kes on terve tuuri teilt autogrammi küsinud - 98 protsendil on teist täiesti kama, kui saate järgmine hooaeg algab. Nad ei osta teie albumit, kui see tuleb välja kahe aasta pärast,» lisas laulja.

Sligh sõnul ei ürita ta õel olla, vaid on lihtsalt realist.

«Teiste sõnadega - teie staariajad on möödas. Nagu minugi. Ja ma olen tollest hooajast üks edukamaid. Ma ei ole staar ja tõenäolislt ei saagi kunagi selleks,» lisas Sligh.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles