Avril Lavigne lahutab abielu

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Avril Lavigne
Avril Lavigne Foto: WENN.com

Popstaar Avril Lavigne läks pärast kolm aastat kestnud abielu väidetavalt lahku oma rokkarist abikaasast Deryck Whibleyst.

Lavigne ja Whibley abiellusid 2006. aastal kui viimasel ajal on paarikest pidevalt ümbritsenud kuuldused probleemidest ning hoolimata paari püüdlustest kuuldusi vaigistada ei viibinud Whibley esmaspäeval oma abikaasa moekollektsiooni esitlusel New Yorgis, vahendab WENN.

Kõmulehe US Weekly andmetel on paar lõplikult lahku läinud ning Lavigne´i nõudmisel on mees tema majast ka juba välja kolinud.

«Avril jättis ta maha ja ta tahab edasi liikuda. Lahutuspaberid kirjutatakse alla lähipäevil,» ütles lähedalseisev isik teemat kommenteerides.

24-aastane Lavigne soovib väidetavalt hävitada oma uuelt albumilt kõik märgid, mis viitavad tema abikaasale ning kuna mees on osalenud mitme loo salvestamisel, tähendab see seda, et Lavigne peab lood stuudios uuesti salvestama ning tema uue albumi ilmumine lükkub algselt kavadantud novembrikuisest tähtajast kaks kuud edasi.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles