Peeter Volkonski ilmutas raamatu

Hendrik Alla
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Peeter Volkonski värske raamat autogrammitseremoonia.
Peeter Volkonski värske raamat autogrammitseremoonia. Foto: Karli Saul

Täna kell 13.00 jagas Volkonski Viru keskuse Rahva raamatus huvilistele autogramme oma värskelt ilmunud teosesse pealkirjaga «ISBN: 978-9985-9980-6-9».


Kohale oli tulnud käputäis kirjandusehuvilisi, kes soetasid ligi 190 krooni maksva raamatu ja said sinna sisse autori signatuuri. Raamatu juurde kuulub ka CD-plaat helilise osaga. Kaupluses on raamat pakitud kile sisse, nii et seda ei saa enne ostmist sirvida.

Raamatu saamisloo kohta on teada järgmist: «Otsustasin, et 55. sünnipäeva puhul võiks teha raamatu, sest raamat jääb kusagil ikka alles, näiteks Ameerika Ühendriikide Kongressi Raamatukogus, kus on tallel isegi kõik Harju Elu numbrid. Ja raamat on ikka pärisasi, mitte lihtsalt säilitusüksus.»

Autogrammiandmise tseremoonia katkestas «Aktuaalse kaamera» võttegrupp, kes intervjuu käigus küsis, kuidas on lood Volkonski tervisega. «Väga hea on. Pööran ühele poole, pööran teisele poole,» vastas Volkonski ja demonstreeris kirjeldatud manöövreid.

Nende sõnade juures helises tema taskutelefon. «Näe, isegi nii hea tervis, et sõbrad helistavad,» märkis autor, jättis AK sinnapaika ja asus rahulikult telefoniga rääkima.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles