"Rocktoberfest" tuleb jälle

Urmas Hännile
, toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Rocktoberfesti üks peaesinejaid on No Big Silence.
Rocktoberfesti üks peaesinejaid on No Big Silence. Foto: MARINA PUSHKAR/PM/EMF

Tallinnas klubis Rock Café toimub 17. oktoobril taas muusikapidu "Rocktoberfest". Ehkki mullu kahepäevane üritus viiakse tänavu läbi ühel õhtul, toob festival klubi lavale parimad eestimaised rokkgrupid.

Esmalt kütavad rahvast üles Taak, Smõuk, Mimicry, Necro Strike ja lätlaste Enhet, seejärel jõuab Rock Cafés kätte Eesti roki raskekahurväe No Big Silence'i, Recycle Bini, ning Astro Zombiesi kord.

Kolmapäeval avaldatud Rock Cafe pressiteate kohaselt on üritusel esinejate nimekiri veelgi pikenenud: sinna lisandus ansambel Sinine.

17. oktoobril kell kuus õhtul algava üheksa tunni pikkuse (seal sees seitse vaheaega) "Rocktoberfesti" piletid on 18. septembrist müügil Piletilevi müügipunktides ja Statoili teenindusjaamades üle Eesti.

Septembris on pääsetähe hind madalam, kui ta on seda oktoobris ostes. Piduõhtul Rock Cafés piletit soetada on puhta kallis.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles