Suur poliitikute suhtehoroskoop

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Poliitikute suhtehoroskoop
Poliitikute suhtehoroskoop Foto: Karli Saul

Möödunud nädalal avalikustasid paljud tuntud poliitikud linnaruumis plakatitel oma suhted. Elu24 konsolideeritud suhte- ja poliittoimkond võttis appi uusima elektronaju, et uurida, millised paarid on õnnestunud ja kellel on oht lahku minna.


Elektronaju analüüsis vastavalt ekspertide koostatud programmile paaride eluloolisi, tervislikke, isiksuslikke ja poliitilisi andmeid ja hindas tulemusi 10 palli süsteemis. Toimkonnal on hea meel märkida, et enamasti küündisid tulemused maksimumskoori lähedale.

Seega on parteid poliitikute paaritamisel head ja tänuväärt tööd teinud. Jääb loota, et poliitpaarid jäävad kauaks ja õnnelikult kokku ning annavad Eesti poliitilisele maastikule ohtralt järelkasvu.

Viktor Vassiljev + Mailis Reps = 10 X
Skaalal 1-10 saab see suhe hindeks 10! Seega parim võimalik suhe üldse!!! Laske aga edasi! Suurepärane voodielu ja armastus! See suhe võib viia abieluni. Selle suhte nimel võid sa teha kõike: olla hell, kulutada raha. Parem on esimesel kohtumisel mitte voodisse hüpata!

Taavi Rõivas + Anastasia Kender = 8 X
Skaalal 1-10 on selle suhte hindeks 8, mis pole üldse paha näitaja. Kui osalised on hoolivad, teineteise tujude ja veidrustega arvestavad, siis on loota pikka ja õnnelikku kooselu. Kuid see ei tähenda, et te ei peaks sellega vaeva nägema.

Evelyn Sepp + Mihhail Korb = 8 X
Sellel suhtel on väga head võimalused, et olla edukas. Kuid see ei tähenda, et ei peaks suhte nimel tööd tegema. Kui üks või mõlemad partnerid egoismil lasevad võimust saada, võib see kooselusse tõsise mõra lüüa. 8 palli on siiski tubli tulemus!

Remo Holsmer + Tiina Lokk = 8 X
Taas suurepärane 8-punktiline skoor! Harjutamisega võib tulemust veel tõstagi.
Kuid samas hoiatab elektronoraakel võimalike lahkhelide eest, näiteks majanduslikul pinnal.

Vilja Savisaar + Deniss Boroditš = 10 X
Maksimumsumma, 10 punkti! Kommentaarid, nagu öeldakse, on liigsed. Nii täiuslikku paari ei ähvarda tulevikus mitte miski. Või kui, siis ainult pikaajalisest lahusolekust (kui üks partneritest peaks näiteks teise riiki või linna kolima) tekkivad pinged.

Kadri Simson + Toomas Vitsut = 8 X
Sellel suhtel on keskmisest suurem tõenäosus toimida, kuna elektronaju hindas partnerite sobivust 8 palliga. Suhtes on tõenäoliselt rohkem head kui halba, kuid ajuti võib ette tulla ebakindlaid hetki. Lõbutsege koos ja te näete, et nauditav «mäng» aitab paljuski kaasa nauditavale suhtele!

Urmas Paet + Õnne Pillak = 5 X
Sellel suhtel on 50-50 tõenäosus toimida. Suhe võib võrdsel määral näha nii häid kui halbu aegu, kuid ta toimib, kui te veedaksite rohkem aega koos voodis! Elektronoraakel soovitab nädalast katseaega - kui selle aja jooksul head seksi ei saa, siis on aeg eluga edasi liikuda. Suurepärane seks on ainus, mis aitab teil raskustest üle saada!

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles