Harrison Fordi nooruslikkus säilib tänu kasupojale

Teelemari Loonet
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Harrison Ford koos elukaaslase Calista Flockhartiga filmi «Indiana Jones and the Kingdom of the Crystal Skull» esilinastuse saabumas
Harrison Ford koos elukaaslase Calista Flockhartiga filmi «Indiana Jones and the Kingdom of the Crystal Skull» esilinastuse saabumas Foto: Reuters / Scanpix
Näitleja Harrison Ford usub, et on oma noorusliku välimuse säilitanud eelkõige tänu oma elukaaslase Calista Flockharti adopteeritud pojale, kuna seitme-aastase poisi järele vaatamine hoiab teda pidevalt tegevuses.

65-aastane Ford kohtleb kasulast Liamit kui oma poega ning leiab, et lastega tegelemine on kõige parem vananemisvastane vahend, mis kulub ära isegi neile, keda niigi heade geenidega õnnistatud on, kirjutab Femalefirst.

«Minu vanemad elasid kaua ja olid üsna terved, nii et mul on nende geenide pärimisega vedanud,» sõnas Ford.

«Aga seitsme-aastase lapse kasvatamine mängib siin ilmselt tähtsamat rolli kui miski muu,» tunnistas staar. «See hoiab sind eluga kursis. See uuendab sind. Pereelu on mulle alati tähtis olnud ja praegu on selles osas kõik korras.»

Flockhart adopteeris Liami 2001. aastal, mil poiss oli veel beebieas.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles