Agressiivsed paparatsod häirivad Salma Hayekit

Teelemari Loonet
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Salma Hayek koos tütre Valentinaga
Salma Hayek koos tütre Valentinaga Foto: AP / Scanpix
Näitlejanna Salma Hayek kritiseeris agressiivseid paparatsosid, kelle jultunud käitumine tema tütre tervise ohtu seab.

41-aastane Hayek, kes sai möödunud aastal pisitütre Valentina emaks, on enda sõnul šokeeritud sellest, kui kaugele kõmupiltnikud heade fotode saamiseks minna võivad, kirjutab Entertainmentwise.

«Raseduse ajal peeti mulle jahti ja alates lapse sünnist on see veel hullemaks läinud,» rääkis Hayek. «Nad pargivad su maja ees ega liigu sealt kuude kaupa. Ma ei lahkunud oma kodust peaaegu kolm kuud... Mind on ka kaameraga löödud.»

Eriti murelik on Hayek pärast veebruarikuud, mil tema tütar oleks paparatsodega kähmlusse sattunud lapsehoidja sülest peaaegu kõnniteele kukkunud.

«Kõigepealt ründavad nad mind kaamerate ja välkudega, siis hakkab laps karjuma. Seejärel tõukavad nad lapsehoidjat,» meenutas Hayek.

«See oli nii häiriv,» jätkas näitlejanna. «Ma ei tea, kas nad tahtsid pilti saada või last tõugata ja mind vihale ajada. Ma pole kindel, kuna see oli peaaegu... See oli väga tahtlik. Tegu on ju kõigest beebiga.»

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles