Gerard Butlerit süüdistatakse koera ründamises

Teelemari Loonet
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Gerard Butler
Gerard Butler Foto: Reuters / Scanpix
Näitleja Gerard Butlerit süüdistatakse võõra koera löömises.

Nimelt väidab pensionil pangaametnik Fred Varecka, et näitleja läks esmaspäeval New Yorgis Mayfly tänaval tema inglise hurdale kallale, vahendab Wenn.

Varecka sõnul jalutas ta oma kahe koeraga, kui nende juurde tormas Butleri mops, keda näitleja rihma otsa polnud pannud. Mehe sõnul jooksis koera järel omanik, kes üht tema koertest ilma mingi põhjuseta lõi.

«Mu koer lendas vastu aeda ja niutsus valust,» kirjeldas Varecka. «Küsisin Butlerilt, miks ta mu koera lõi, aga tema aina märatses ja lärmas, et meie koer tuleks magama panna. See on uskumatu, sest koerte vahel polnud kogu selle aja jooksul mingit kontakti.»

Üks Butleri sõber rääkis aga teist juttu – tema sõnul ründasid hurdad staari koera, nii et too pidi oma lemmiku kaitseks välja astuma.

«Gerry pidi füüsiliselt nende kahe vahele minema, et väikest koera kaitsta. Minu arvates nad liialdavad. Gerry on loomaarmastaja ja lihtsalt lahutas koerad teineteisest,» rääkis näitleja sõber.

«Ta on väga kurb, et need inimesed sellist juttu ajavad. Ta ei teeks kunagi ühelegi loomale liiga,» lisas staari sõber.

Ka Butleri esindaja ütles, et tema kliendi koera rünnati. «Suurem hurt kordas mitu korda Gerardi väikest mopsi ja tema lahutas nad teineteisest, et mõlemat koera kaitsta.»

Ta lisas, et näitleja pidi looma Manhattanile arsti juurde viima, kuid koera vigastuste ulatus pole teada.

Varecka esitas New Yorgi politseile avalduse, milles süüdistab Butlerit verbaalses vägivallas ja ahistamises.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles