Edgar Savisaare teisik esineb animafilmis?

Hendrik Alla
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Carl ja Edgar: nagu kaks tilka vett?
Carl ja Edgar: nagu kaks tilka vett? Foto: REUTERS ja SCANPIX/PRESSHOUSE

Tähelepanelik Elu24 lugeja kirjutab: «Vanamees koguperefilmi «Üles» reklaamplakatitel on nagu kaks tilka vett sarnane Tallinna linnapeaga, nagu teda karikatuuridel kujutatakse. Kuidas küll selline sarnasus saavutatud on? Ja veel valimiskampaania ajaks.»


Tõepoolest, kui prillid ja kuuldeaparaat välja arvata, siis on meelelahutus- ja poliitikataeva tähtedel tõesti teatav sarnasus. Filmitegelast, 78-aastast õhupallimüüjat Carl Fredrickseni ehivad muidugi uhke valge juuksepahmakas ja võimsad puhmaskulmud, mis ta ka mõnede endiste riigijuhtidega sarnaseks teevad.

Oma tarmu ja sihikindluse poolest, mille ta elu unistuse teostamisele pühendab, ei jää Fredricksen sihikindlale Tallinna meerile põrmugi alla.

Kui oled märganud Eesti ja muu maailma tuntud persoonides sarnaseid jooni, anna kommentaarides sellest teistelegi teada!

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles