Paul McCartney valmistub viimaseks suureks turneeks

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Paul McCartney
Paul McCartney Foto: SCANPIX
Briti muusik Paul McCartney valmistub kuuldavasti rahvusvaheliseks kontsertturneeks, mis peaks jääma tema karjääri viimaseks.

Ajalehe The Sun väitel peab muusik praegu kontserdikorraldajatega läbirääkimisi. Muuhulgas soovivat endine The Beatlesi staar esineda ka Hiinas kurikuulsal Tiananmeni väljakul.

«Paul tahab pauguga lõpetada,» rääkis allikas. «Ta on oma 50 aasta pikkuse karjääri jooksul lugematutel staadionitel esinenud ja jahib nüüd kõige ebatavalisemaid kohti, mis tal leida õnnestub.»

«Ta saab aru, et mida vanemaks ta saab, seda vähem suudab tema keha pikaaegset teel olemist taluda,» lisas asjassepühendatu.

«Ta võib imelikke heategevuslikke esinemisi ette võtta, kui president Obama sugused tal seda teha paluvad, aga ülejäänud ajal viskab ta jalad seinale ja naudib pensionil olemist,» jätkas allikas.

«2010. aastal algav tuur kestab tõenäoliselt üle aasta ning selleks ajaks on ta juba peaaegu seitsmekümnene,» lõpetas asjassepühendatu.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles