Steven Seagal: FBI rikkus mu karjääri

Erik Henno
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Steven Seagal.
Steven Seagal. Foto: AP / Scanpix
Steven Seagal, kelle actionfilmid olid omal ajal suured kassahitid, süüdistab USA Föderaalset Juurdlusbürood (FBI) näitlejakarjääri rikkumises.

Näitleja sattus FBI huviorbiiti umbes viis aastat tagasi, kui teda kahtlustati kahe ajakirjaniku hirmutamises ning sidemetes maffiaga, vahendas Reuters.

FBI pole süütõendite puudumise tõttu siiamaani Seagalile süüdistust esitanud, kuid pole ka meest avalikult süüst vabaks kuulutanud.

«FBI kahtlustused tekitasid ajakirjandusse tuhaneid artikleid sellest, et ma terroriseerin ajakirjanikke ning olen seotud maffiaga,» rääkis Seagal. «Sellised valeväited hirmutavad filmistuudiote juhte ja produtsente ning hävitavad karjääre.»

56-aastane näitleja, kelle 1992. aastal valminud film «Under Siege» tõi sisse 156 miljonit dollarit, on viimasel ajal üles astunud teisejärgulistes filmides, mis kinolinale ei jõuagi.
Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles