Elizabeth Taylori haiglasse sattumine polnud Jacksoniga seotud

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Michael Jackson
Michael Jackson Foto: Reuters / Scanpix
Näitlejanna Elizabeth Taylori esindaja lükkas ümber väited, nagu oleks daam haiglasse sattunud seetõttu, et suur lein sõber Michael Jacksoni surma üle ta tervisele mõjuma hakkas.

77-aastane filmitäht toimetati haiglasse selle nädala esmaspäeval ja kõmulehed oletasid, et selle põhjuseks on Jacksoni surmast tingitud kurnatus, kirjutab Wenn.

Mõne ajalehe väitel vajas Taylor sügava leina leevendamiseks koguni rahusteid.

Näitlejanna esindaja lükkas kõik sellised jutud aga ümber, öeldes, et staar käis haiglas rutiinses kontrollis ja vajas väikest lõikust.

«Ta on haiglas rutiinseid teste ja üht väikest, ehkki valusat kirurgilist protseduuri tegemas,» kinnitas Taylori esindaja. «See on kõik. Ei mingit draamat, ei mingeid karjeid, ei mingeid rahusteid. Mitte keegi tema meeskonnast ei muretse selle pärast. Punkt.»

Staari esindaja edastas ka näitlejanna enda koostatud pöördumise, mis kõlas nii: «Kirjutasin Twitteris selle kohta, mida mõned odavamad sopalehed mu seekordse haiglaskäigu kohta väitsid. Minuga on kõik korras ja saan varsti koju.»

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles