Laulukirjutaja süüdistab Stingi loomevarguses

Teelemari Loonet
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Sting
Sting Foto: WENN
USAst Nevadast pärit laulukirjutaja süüdistab muusik Stingi loomevarguses, väites, et too varastas temalt kahe ansambli The Police esituses hitiks saanud laulu ideed.

Roy Smith, kes enda väitel 1970. aastate lõpul Stingiga sõbrustas, olevat muusikuga tema elumuredest rääkinud, puudutades muuhulgas Stingi suhteid Roxanne’i-nimelise prostituudiga ja seda, kuidas rokkar oma lesestunud emale pudelis kirju saatis, kirjutab Femalefirst.

Smith on veendunud, et jutuajamine inspireeris Stingi hittide «Roxanne» ja «Message In A Bottle» kirjutamisel. Nüüd pöördus mees politsei poole, väites, et Sting olevat lubanud muusikast saadavat tulu ka temaga jagada, kuid ei teinud seda.

«Kaebuse läbivaatamine selgitas, et selles osas on igasugused võimalikud kuriteod aegunud. Väidetav ohver võib küsimuse tsiviilkohtusse anda,» kommenteeris politsei esindaja.

Stingi advokaadid eitasid loomevarguse toimumist.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles