Robbiele tõttas enne kontserti appi staararst Allan Austin Oolo

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Robbie Williams kordas eilsel Tallinna kontserdil mitu korda, et ei tunne end kuigi hästi, kuna selg valutab. Samuti kiitis mees Eesti druge'isid ehk ravimeid, mis talle enne kontserdi algust korraliku kick'i andsid.

Need, kes Robbie sõnakõlksutust ja laval vahepeal ka kepi toel liipamist naljaks pidasid, peavad siiski pettuma, sest mees kannatas peale Tallinnasse saabumist tõepoolest ägedate seljavalude käes.

«Nii viidigi Robbie enne lauluväljakut hoopis haiglasse, kus mehele korralik valuvaigistav süst tehti,» pajatas Elu24 usaldusväärne allikas.

Ka produtsent Peeter Rebane jagas täna 21. augustil Raadio 2 saates “Kuulderaadius” muljeid eilsest Tallinna Lauluväljakul toimunud Robbie Williamsi suurejoonelisest kontserdist. Saates kinnitas Rebane muuseas ka tõsiasja, et Robbie Williamsi eilne kontsert oleks peaaegu ära jäänud.

Kes oli see salapärane arst, kes Robbiet aitas?

Salapärane Oolo on tegelikult tunnustatud, pea 30-aastase kogemusega Eestis resideeriv Kanada kiropraktik Allan Austin Oolo. Esmaspäeva pärastlõunal saabus ta USAst, vaevalt oli ta lennukist maha saanud, kui saabus ärev kõne Peeter Rebaselt. "Öeldi, et Robbie vajab mind," ütles Oolo Õhtulehele.

Oolo kohtus õhtul Robbie'ga tema hotellitoas. "Ta oli kui 90-aastane mees. Ta selg oli väga pinges, ta ei saanud liigutadagi," kirjeldab Oolo popstaari kehva seisu. Oolo nendib, et kui kontsert pidanuks olema esmaspäeval, poleks see mingil juhul võimalik olnud.

Ta räägib, et Robbie vigastas oma selga mõned päevad varem ühe ootamatu hüppega. Probleemi algne põhjus lasub kaugemalgi, vigastuses, mille Robbie sai laval üheksa kuud varem. Praegu surus lihasspasm närvidele ja see takistas liikumist. Kogenud kiropraktik suutis spetsiaalsete ravivõtetega valusid vähemaks võtta. Teisipäeval käidi uuringutel ka Mustamäe haiglas.

Doktor Oolo osavatest kätest oligi abi ja Robbie'l hakkas parem ning mees pidas ka terve kontserdi suhteliselt hästi vastu.

Kanadas sündinud Eesti juurtega Oolo on aidanud mitmeid Eesti tippsportlasi, näiteks Aleksander Tammertit, Andrus Veerpalut ja Kristjan Rahnut. Ta ise on öelnud, et tema patsientide nimistus on ka mitmed maailmakuulsad muusikud, näiteks Cher, Tina Turner, Rolling Stonesi bändiliikmed jne, vahendab Õhtuleht.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles