Moegalerii:Tiina Talumees esitles oma uut kollektsiooni Saaremaal

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Moekunstnik Tiina Talumees esitles pret-a-porter brändi TIINA uut kollektsiooni Saaremaal Arensburg Hotelli Päikeseterrassil.

Laupäeval sai Arensburg Boutique Hotelli Päikeseterrassil lisaks õhtusöögile ja  heale ilmale nautida ka kaunist moodi, sest Tiina Talumees presenteeris kõikidele külalistele väikeseeria brändi TIINA by Tiina Talumees uut sügiskollektsiooni ning show lõpetasid hetkel veel aktuaalsed suvekollektsiooni mudelid.

Hiljem oli võimalik kohapeal avatud pop-up poest neid tooteid endale soetada.

Musiteerisid Maria Väli (vokaal) ja Britta Virves (klaver).

Menüü autor oli Arensburgi Restoranide peakokk Eneli Kreem.

Lisaks hõrkudele roogadele ergutasid maitsemeeli Laurent-Perrier Champagne ja veinivalik Dunker Estonia OÜlt.

Meigid modellidele tegi Jane Sõrm ja Nora Nurk.
Soengud Evelin Mitt ja Lembi Kaal.

„TIINA” by Tiina Talumees on väikeseeria bränd, mille puhul  valmivad tooted  ka erinevatesse suurusnumbritesse. Tegu on Tiina Talumehe enda  rõivakogemusel baseeruva brändiga ehk aegade jooksul on tekkinud disaineril palju lemmikuid, mis loovad tervikliku ja toimiva riidekapi.

Kollektsioonid koosnevad väga praktilistest  ja palju kasutusvõimalust  pakkuvatest drapeeritud jerseykleitidest. Kleidid ongi suunatud elegantsi hindavale, haritud ja sotsiaalselt aktiivsele naisele, kes tunneb huvi moe ja disaini vastu. 

 Bränd näeb oma kliendina stiilitundlikku naist, kelle igapäevane töökeskkond eeldab tavapärasest pilkupüüdvamat ja isikupärasemat riietust, mis garanteerib shiki välimuse  nii päeval,  kui õhtul.

Rõivabränd “TIINA” kollektsioonid baseeruvad ajatul klassikal, mida kergelt puudutatud ka  hetke moetrendidega.

 “TIINA” erineb suuresti disaineri piduhõngulistest couture-kollektsioonidest, seda just oma praktilisuse, kasutusvõimaluste ja ka soodsama hinna poolest. Toodete hinnad jäävad vahemikku 145- 270 eurot.

Uues “TIINA” sügiskollektsioonis on mugavad, elegantsed ja kohati ka pidukikud jersey kleidid, värvideks sügisesed mahedad pooltoonid. Kooslusest ei puudu must, dominantselt aga särab lipupunane.

Vaata pilte!

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles