Strippar-Marcol kammis ära, mees sukeldus šamanismi

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Strippar-Marcol kammis ära. Mees tegi loo šamanismist
Strippar-Marcol kammis ära. Mees tegi loo šamanismist Foto: Youtube

Meie seksuaal-hausi kunn Strippar-Marco on ära kamminud. Mees on vaikselt triivimas šamanismi.  Valminud on uus, värisema panev muusikavideo, mis filmitud Eestimaa kaunitel niitudel ja metsades.

Marco, mis toimub?

Mõtlesin teha loo šamaanidest. Tundus hingele hea. Sellest haaras kinni kohe sõbrants Crystalina,  kes aranžeeris kohe loole ka hullunud trance musa. Osaliselt on seal ka tema lauseid.

Minu laused on: TAAMAL ON KUULDA KAPITOOLIUMI EMAHUNDI ULGU.TA TAHAKS MUUTA ELU KULGU. NETIMAAILM SURETAB MEIE AJURAKKE. JÄRJEST VÄHEM TÄIDAME LUBADUSI JA VANNET.  LIIK NIMEGA KOHUSETRUU, TULEB KANDA  PUNASESSE RAAMATUSSE.

Miks šamaanid?

Üldiselt on kollid, šamaanid ja nõiad mulle juba lapsena istunud. Lasteaias kutsuti mind suisa kivinõid ROPKAKS.

Videos on näha nagu ikka šamaanide puhul - trannsi viimist - langemist, rituaale, nõidumist ja otse loomulikult säilitasin ikkagi ka glamuuri.

On sul muusikavideodest eeskujusid? 

Eesti videod ei jää mulle eriti meelde. Mind hämmastas positiivselt A.RÜHMA VIDEO «HAKKA PIHTA» ja ka WINNY PUHHI video «VANAEIT» ning muidugi meie Kerli Kõivu videod, mis on väga stiilipuhtad ja ehedad, aga eks seal on ka teised summad mängus...

Videos kasutasin seekord mõnda täiesti suvalist inimest, kes on mulle kirjutanud, et sooviks mu videodes osaleda. Loomulikult oli ka casting, et nende näitlejaannet testida.

Sõnad: Crystalina Elith ja Marco Tasane

Muusika: Crystalina Elith

Vaata videot! Kuula lugu! Kuidas meeldib?

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles