Kuula Ott Leplandi uut singlit «Planeet oma teel»! Kuidas meeldib?

Elu24.ee muusikatoimkond
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Ott Lepland
Ott Lepland Foto: Mihkel Uba

«See on lugu lahkujatest ja jääjatest. Saatusest, rõõmudest ja kurbusest,» ütleb Ott Lepland oma värskeima singli «Planeet oma teel» kohta lisades, et kindlasti ei ole tegemist siiski kurva või süngetes toonides palaga.

«Tegemist on pigem väga mõtliku looga, mis väljendab oma sõnades seda, mida tavaliselt mõeldakse väga omaette ning endale. Näiteks võib tuua inimesed, kes oma kodumaalt lahkuvad, soovides, et keegi neid siia tagasi jääb ootama ja kandma hoolt nende kodude ja sünnipaikade eest, lootes kunagi ise siiski tagasi tulla. See teema on meil praegu kahjuks vägagi aktuaalne,» lõpetab laulja.

Loo «Planeet oma teel» viisi autoriks on Lepland ise ning sõnad on loole kirjutanud Aapo Ilves. «Olen Aapole nende sõnade eest väga tänulik, sest ma tunnetan, et ta suutis luua minu viisile ja meloodiale täpselt sellised sõnad, mis sellel lool peavad olema.»

«Planeet oma teel» on kolmas singel Ott Leplandi 2012. aasta detsembris ilmunud plaadilt «Öö mu kannul käib». 

Lugu võib kuulda ka kontserttuuril «Lugusid naistest ja meestest», kui Ott Lepland, Tanel Padar ning Jalmar Vabarna asuvad tuuritama alates 7. juunist üle erinevate kontsertpaikade üle Eesti.

Kuula lugu! Kuidas meeldib?

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles