Rise Against annab oktoobris Eestis kontserdi

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Rise Against
Rise Against Foto: Lisa Johnson / http://www.myspace.com/riseagainst

Tänasel päeval üks popimaid punk-rock bände Rise Against (USA) esineb kolmapäeval 28. oktoobril Eestis. Ainus show Baltimaades leiab aset klubis Rock Café.

Päev varem annab bänd väljamüüdud kontserdi Helsingis. Piletid Tallinna kontserdile on müügil alates esmaspäevast 1. juunist Piletilevi müügipunktides ja Statoili teenindusjaamades.

Chicagost pärit Rise Againsti viljeleb meloodilist punki. 1999. aasta alguses Transistor Rovolt nimega alustanud bändi tõus maailma tippu on olnud kiire. Rise Against on ilmutanud viis stuudioalbumit, millest viimatine (2008) kannab nime «Appeal to Reason».

Rise Against on tuntud kui tugevate sotsiaalsete ja poliitiliste arvamuste edastajana. USA presidendi valimiste aegu toetas Rise Against aktiivselt Barack Obama kandidatuuri, teatades «Mis oleks parem kui näha ühendriike lõpuks vabanemas George Bushi kaheksa aasta pikkusest pantvangistusest».

Bändi liikmed ei ole muuhulgas mitte ainult taimetoitlased, vaid ka loomade õiguste eest seisjad. Bändi kuuluvad Tim McIlrath (vokaal, kitarr), Joe Priciple (bass), Brandon Barnes (trummid) ja Zach Blair (kitarr).

Rise Againsti soojendusesinejana astub üles Oneword.

Piletid Rise Againsti kontserdile hinnaga alates 395 kroonist tulevad müügile Piletilevi müügipunktides ja Statoili teenindusjaamades üle Eesti esmaspäeval, 1. juunil kell 10:00. BEM Music Club liikmed saavad pileteid osta aga juba homsest 29. maist. Liikmeks saab tasuta registreeruda internetis aadressil http://www.bem.ee/club.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles