Avril Lavigne kisub end purjuspäi paljaks

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Avril Lavigne
Avril Lavigne Foto: AP / Scanpix

Kanada päritolu lauljatar Avril Lavigne paljastas hiljutises usutluses, et armastab purjuspäi alasti ringi joosta, teatab postchronicle.com.

Lavigne, kes on abielus ansambli Sum 41 liikme Deryck Whibleyga, tunnistas, et talle meeldib peale mõne joogi manustamist endalt riided seljast heita.

«Mind teatakse kui inimest, kes jookseb purjuspäi alasti ringi. Ükskord jõin ma viskit ja tegin liiga palju lärmi ning mulle kutsuti politsei. Mul on pool, mis on veidi hoolimatu ja ma satun sellepärast jamadesse. Mulle meeldib juua, pidutseda ja oma arvamust välja öelda. Aga lõppude lõpuks olen ma hea inimene ja ei teeks kellelegi tahtlikult haiget,» ütles Lavigne.

Kuigi 22-aastane muusik armastab ennast purjuspäi paljastada, ei ole ta valmis oma seksuaalust plaatide müümiseks kasutama.

«Välimus on isiklik valik. Ma eelistan, et minu plaate ostetaks minu enda pärast, mitte sellepärast, et mul midagi seljas pole. Kui ma muusikaäris alustasin, olin ma 17-aastane. Ma ei tahtnud kanda neid rõivaid, milles kõik mind näha tahtsid. Ma kandsin oma särki ja saapaid ja mul on hea meel, et ma seda tegin, sest sellega olin ma kõigist teistest erinev.»

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles