Kuulujutud Anu Saagimi jälitajast olid osa HÕFFi kampaaniast

, Elu24 peatoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kas Anu jälitaja on tuvastatud?
Juhuslik lugeja sattus Youtubes kahtlaste videoklippide peale, millel
võib olla seos Anu jälitajaga
Kas Anu jälitaja on tuvastatud? Juhuslik lugeja sattus Youtubes kahtlaste videoklippide peale, millel võib olla seos Anu jälitajaga Foto: youtube.com

Viimase nädala jooksul meelelahutus- ja uudistekeskkonnas Elu24 laineid löönud sõnumid seltskonnadaami Anu Saagimi võimaliku jälitaja kohta on tekitanud ohtralt elevust veebilehe jälgijate seas.

Esimesele uudisele järgnenud Anu üles filmitud video sai kahe päevaga Youtube’is ligi 5000 vaatamist. Viimase uudisena kajastas portaal lugeja vihjet ning nelja õppevideot, kus veidrik ja kõhetu meesterahvas jagab infot selle kohta, kuidas kedagi jälitades varjatuks jääda, tööriistu teritada ja enda järelt plekke koristada ning ruumi korras hoida.

Uudislugude ja videote näol on tegu 8. Haapsalu õudus- ja fantaasiafilmide festivali tutvustava kampaaniaga

Festivali kampaania lähtepunkt on festivali avafilm „Maniakk”, mille peaosas on tuntud näitleja Elijah Wood. Erinevalt filmi peategelasest on kampaania keskmes oleva Heino näol tegu kirgliku asjaarmastajaga, kes suhtub maniakiks olemisse nagu tugitoolisportlane jalgpallimatši, mitte pahatahtliku kurikaelaga.

Oma videotes käsitleb ta erinevaid aspekte ühe maniaki igapäevatöös, alates õigest riietusest kuni varustuse hooldamiseni.

Kampaania koosneb neljast klipist, mille autor on Oskar Lehemaa ja tootja Allfilm

HÕFFi kampaania on välja töötatud koostöös agentuuriga Linda Loovteenused (Anne Vetik ja Ken Oja). Sama meeskonnaga viidi ellu eelmise aasta festivali turunduskampaania, mis pärjati äsja ka Kuldmuna konkursil alla 30 000 eurose eelarvega reklaami kategoorias Hõbemunaga.

Reklaamklippide meeskonnas on: näitleja Vello Soosalu, režissöör Oskar Lehemaa, operaator Heiko Sikka, kunstnik Tiiu-Ann Pello, kostüümikunstnik Eve Gutmann, monteerija Jaak Ollino juunior, helirežissöör Valter Jakovlev, assistendid Tim Heinpõld, Tõnis Tallermaa ja produtsent Elina Litvinova.

Vaata videoklippe! Milline on sinu lemmik?

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles