Šokeeriv uudis! Maia lahkub Põhja-Tallinnast

, Elu24 peatoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Eesti Laul 2013 kirevaimad hetked enne ja pärast laulukaruselli.
Põhja-Tallinna lõvikuninganna Maia
Eesti Laul 2013 kirevaimad hetked enne ja pärast laulukaruselli. Põhja-Tallinna lõvikuninganna Maia Foto: Viktor Burkivski

Hiljuti toimus noorte menubändil Põhja-Tallinn põnev kohtumine Tallinna linnapea Edgar Savisaarega. Meer tunnistas Pealinna veergudel, et teda võlub nende seos Põhja-Tallinna linnaosaga.

Oma esikalbumi eest võlgneb Põhja-Tallinn samuti tänu just linnale. Kurb uudis on siiski see, et bändist lahkub Maia Vahtramäe, vahendab Pealinn.

Mida tähendab bändi jaoks Maia lahkumine?

Jaanus: Sellest on muidugi kahju, sest Maia sai meie seltskonnas väga hästi hakkama. Eks õhkkond oli selline, nagu ikka seltskonnas, kus on üks naine ja palju poisse, aga Maia oli meiega juba nii harjunud, et talle sobis isegi meie riietusruum.

Samas üleöö see otsus ei tulnud, istusime ikka maha ja arutasime asjad korralikult läbi. Aktsepteerime Maia otsust minna Küprosele õppima.

Kenny: Naislauljaga on hetkel tõesti veidi keeruline. Praegu käib kontsertidel koos meiega Liis Lemsalu. Aga loomulikult tahaksime oma bändi täiskohaga naislauljat.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles