Privé serveerib sel reedel sushit inimkandikutel

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Prive
Prive Foto: promo

Sel reedel, 22. märtsil elustuvad klubis Privé kõige erutavamad ja salajasemad fantaasiad. Saali vallutavad maskide taha varjunud topless tantsijad, kelle jaoks pole tabusid olemas, nende kehasid kontrollib raudse taktikepiga Heivi S.

 


 


 

 

Klubi Privé kaua igatsetud topless tantsijad on tagasi, et viia klubi külastajad reisile fantaasiamaailma, kus miski pole päris ja kõik on võimalik. Tegemist on päriselu teatriga, kus iga klubikülastaja on osa suurejoonelisest etendusest, mis jätab emotsiooni, mida on võimatu unustada.

Õhtu on tulvil üllatusi ja erutavaid elamusi. Koostöös Sushi Plazaga serveeritakse esmakordselt klubi ajaloos pidutsejatele kvaliteetset sushit otse imekaunite nümfide kehadelt. Tantsijatele pole võõrad ei bodyshotid ega muud vallatud trikid, mis kujutlusvõimele palju ruumi ei jäta. See on erootiline seiklus, millest ilma jäämine on tõelin patt!

Selleks, et salapärasest kogemusest ei jääks ilma ükski külaline, on ürituse dresscode’ks MASK. Oodatud on nii ekstravagantsed kui minimalistlikud maskid. Neile, kel meelepärast näokatet kaasa võtta pole, kingitakse klubi uksel mask.

Täpsemat infot ürituse kohta leiad SIIT.

 

 

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles