«Võta või jäta» alustas naistepäeva erisaatega

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Telemäng «Võta või jäta»
Telemäng «Võta või jäta» Foto: promo

Täna õhtul sai uhke avapaugu Eesti kõige kaasahaaravam ja suurima peavõiduga telemäng «Võta või jäta». Naistepäevale pühendatud erisaates asus 100 000 euro nimel kohvreid avama proua Maie.

 


Julge ja hakkaja 52-aastane Maie on juurdelõikaja ning Seto Leelokoori SÕSARÕ liige. Maie juured on Setomaal, kuid praegu elab ta Tallinnas. Kuna Maiel on telesaates osalemine seni veel tegemata, otsustaski ta  «Võta või jäta» stuudiosse tulla ja õnne proovida.

«Võta või jäta» on kaasakiskuv  telemäng, mis põhineb maailmakuulsal formaadil «Deal or No Deal». «Võta või jäta» on vaataja jaoks emotsionaalne, põnev ja naljakas, osalejale pakub aga mängurõõmu ja võimalust lustlikul viisil raha võita. Sel kevadel on saates mitmeid uuendusi, mängu tuuakse salapärane must kohver ja varasemast rohkem avavad end nii saates mängija kui ka tema kaaslased või pere. Saatejuhiks on Alari Kivisaar.

«Võta või jäta» on TV3s reedeti kell 20.00

.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles