Naistepäeval algab Viru Keskuses taas moepidu FIBIT

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
FIBIT
FIBIT Foto: Jelena Rudi

Naistepäeval, 8.märtsil, algab Viru Keskuses taas moepidu FIBIT - Fashion is Back in Tallinn, kus kahel päeval tutvustavad oma uhiuusi kollektsioone Eesti ja Läti nimekad moedisainerid - Tiina Talumees, Xenia Joost, Kätlin Kaljuvee ning Alyona Bauska keskkonnateadliku brändiga QooQoo.

Ürituse avab oma esinemisega 8. märtsil kell 17.00 elektropoppi viljelev bänd Zebra Island, mille võluvaks solistiks on ka moemaailmas orienteeruv stilist Helina Risti. Zebra Island astub üles veel järgmisel päeval, 9. märtsil kell 14.30.

Reedel algusega kell 17.35 näeb esmakordselt Eesti ja Läti moedisainerite kevadsuviste kollektsioonide live-etendusi. Kõik etendused korduvad ka sündmuse teisel päeval.

9. märtsil juhatab päeva sisse meigikunstik Lana Vallo, kes algusega kell 12.30 näitab, kuidas vaid kahe meigivahendiga saavutada selle kevade lemmiktrendi meigimaailmas - liblikatiiva-look’i.

Moehuvilisi meelitavad veel rahvusvahelise haardega kingadisainerite näitus, virtuaalsed moeetendused hiigelekraanidel ja muud säravad vahepalad.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles