Hurtsi liige: seksisin Eestis küürakaga! Ta oli ülikuum!

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Hurts (UK)
Hurts (UK) Foto: Jelena Rudi

Theo Hutchcraft rääkis Briti ajakirjale NME oma kõige hullumeelsemast läbielamisest popstaariks olemise ajal. See on lugu, mis algab ülesärkamisega keset ööd - Ukrainas - avastusega, et neli naisterahvast on murdnud sisse tema hotellituppa.

Üks neist kummardus tema kohal ja ülejäänud kolm jälgisid ukselävelt. «Ma olin maapõhjani hirmunud,» selgitas mees. «Kuid see polnud kõige õudsem olukord. Ükskord Poolas viisid ühed gangsterid meid stripiklubisse, öeldes, et võime valida ükskõik, millise tüdruku. Olukord muutus ühel hetkel üsna pimedaks. Õnneks avanes meil võimalus lahkuda enne, kui asjad orgiaks kätte läksid...»

Samal hetkel lisab Adam Anderson, bändikaaslane, omapoolse anekdoodi. «Ma seksisin Eestis küürakaga,» alustab ta rõõmsameelselt. «Ei saanudki sest enne aru, kui alles järgmise päeva hommikusöögi ajal, et tegemist oli kõike arvesse võttes väga kuuma tüdrukuga, tegelikult.»

Ajakirja NME jätkab lõbusa reportaaži kirjutamist märkides, et on Hurtsiga lõbusalt juttu vestnud juba üle kahe tunni ning tühjaks on saanud kolm pudelit šampanjat.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles