Sting tahab jätkata sooloartistina

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Sting
Sting Foto: WENN

Rokkar Sting tunneb heameelt selle üle, et ansambli The Police taasühinemistuur saab augustikuus New Yorgis toimuva kontserdiga lõpu, sest mees pole turneel olles jõudnud üldse oma soolokarjääri tarvis lugusid kirjutada. 

Muusik tunnistas hiljutises intervjuus, et kavatseb oma Itaalia koju varjule minna niipea, kui on pärast viimast kontserti oma bändikaaslaste Stewart Copelandi ja Andy Summersiga hüvastijätuks kätt surunud, ning kavatseb koju jõudes hakata otsima inspiratsiooni oma järgmise albumi jaoks, teatab WENN.

«Ma ei kirjuta lugusid tuuril olles, mitte kunagi. Mul on selleks vaja rahu ja vaikust, sellepärast lähengi ma oma Itaalia koju,» ütles Sting.

«Ma lähen sinna ja ootan inspiratsiooni või lähen pikkadele jalutuskäikudele ning mõtlen, mida ma olen viimase paari aasta jooksul õppinud ja mida ma saaksin nendest teadmistest lugudesse panna, et see inimestele huvi pakuks.»

«Ma ei taha teha müra vaid sellepärast, et teha müra. Ma tahan tõepoolest midagi öelda enda ja nende inimeste nimel, kes mind kuulavad.»

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles