Stuudio juht hirmutas Harrison Fordi läbikukkumisega

Teelemari Loonet
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Harrison Ford
Harrison Ford Foto: AP / Scanpix
Näitleja Harrison Ford tunnistas, et tema esimese filmi võtete ajal öeldi talle, et temast ei saa kunagi edukat näitlejat.

Ühes USA jutusaates osaledes rääkis Ford, et tema jooksupoisiroll 1966. aasta filmis «Dead heat» ei avaldanud filmitootja Columbia Pictures asepresidendile piisavalt muljet, kirjutab digitalspy.

«Ta teatas mulle, et oli algset materjali näinud ja et minust ei saa selles äris iialgi asja. Ta ütles: «Poiss, kui Tony Curtis oma esimese filmirolli tegi, seisnes see kotitäie toidukaupade kättetoimetamises, aga sa heitsid kutile ühe pilgu ja teadsid, et ta oli filmistaar»,» meenutas Ford.

«Ja ninatark nagu ma olin, kummardusin üle laua ja ütlesin: «Ja mina mõtlesin, et ta oli toidukaupade kohaleviija»,» rääkis Ford.

Seepeale visati tulevane staar asepresidendi kabinetist välja ning stuudio kavatses temaga lepingu lõpetada. Ometi oli Fordil juhtunu üle hea meel, kuna mehe enda sõnade järgi õpetas see talle iseseisvat mõtlemist.

65-aastane näitleja rääkis jutusaates ka seda, et teda ei morjenda kogu oma pika karjääri jooksul Oscarita jäämine. Nimelt ütles Harrison, et kuldmehikesest tähtsam on talle kaastöötajate igapäevane tunnustus võtteplatsil.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles