Diana Klas lõppevast aastast: olen siiralt pettunud kõiges!

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Diana Klas
Diana Klas Foto: Arno Saar/ Õhtuleht

Näitlejanna Diana Klas kirjutab Facebookis, et on lõppevas aastas täielikult pettunud.

Diana kirjutab: «Varsti lõpeb see aasta ja tuleb teha kokkuvõtteid! Mida see aasta siis tõi? Kahjuks pole ma kunagi kohanud nii palju pahatahtlikke, võltse, omakasupüüdlikke ja valelikke inimesi nagu just sel aastal! Eks sellele on kaasa mänginud ka meie praegune valitsus ja poliitiline olukord! Olen siiralt pettunud kõiges! Ülemused poevad oma ülemustele, et saada palju, palju raha! Inimlikkus on kadunud! Oma vigu ei tunnistata!

Õnneks on jäänud veel need inimesed, kes sind vaatamata kõigele armastavad! See kõik on arusaadav, sest kui elad pättide riigis, siis pead oskama ka valetada ja varastada, aga kui sa seda ei oska, siis võid kergelt ka lihtsalt hävida! Ükskõik kui hästi sa oma tööd ka ei tee, leidub ülemus, kes leiab ikka vigu, et jumala pärast ei peaks sulle maksma! Kõik poevad! Kõik värisevad! Igale ülemusele on oma nahk nii tähtis, et kui ta lõpuks kõrvale vaatab ja toibub, siis avastab ta, et on jäänud üksi, sest kõik need, kes kunagi temast pidasid, on nüüd jäädavalt kadunud. Miks? Sest puudub see armastus ja siirus ja järgi on jäänud vaid ahnus saada aina rohkem ja rohkem kasu!!!!!

See aasta lõpeb ja mul pole selle aasta kohta eriti midagi head öelda! Pole ka ime! See on proovikivi aasta, et mõista, kes sinust päriselt peavad ja hoolivad! Ma tänan kogu südamest teid mu kallid Fb sõbrad, kes te olete jaganud minuga nii häid kui halbu hetki, kes te olete olnud minu sõbrad ja olete mind alati hea sõnaga toetanud! Ma poleks kunagi uskunud, et siin Fb-s on mul nii palju toredaid mõttekaasllasi ja toetajaid!!!! Tänan ja armastan teid ja soovin teie ellu null protsenti sittu inimesi, kes oma väikluse ja kahekeelsusega teie elu mürgitada võiksid!!!!

Uuel aastal me lihtsalt sõidame niisugustest inimestest üle!!!! On ju?! Olge terved !!!! Tänan teid kõiki toetuse eest ja armastan teid väga!!!! Teie Diana.»

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles