Ema otsib tütart YouTube`i abil

Inna-Katrin Hein
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Ema ja laps
Ema ja laps Foto: art.com

Rootslanna Maria Elfversson otsib oma kuueaastat tütart Aliciat YouTube`i abil.

Elfersson riputas YouTube`i üles video koos ülekutsega, et kui keegi tema tütart kuskil on näinud, siis andku sellest teada, kirjutab Aftonbladet.

 

«Olen meeleheitel. Mõtlen Aliciale pidevalt ja ma kavatsen ta leida,» lausus rootslanna.

 

Elfversson nägi oma tütart viimati möödunud aasta 4.juunil. Tütar pidi siis koos oma norralasest isa TorGeir Nordboga minema Norrasse sugulastele külla, kuid sinna ta ei jõudnud.

 

Elfersson ja Nordbo olid lahutatud ning tüdruk elas vaheldumisi mõlema vanema juures.

 

Rootslanna hakkas eksmehe ja tütre jälgi ajama. Ta sai teada, et isa ja laps reisisid läbi Euroopa Marokosse, kust nad Malaisia kaudu lendasid Hiinasse Shanghaisse.

 

«Möödunud aasta 9. juunil lendasid nad Kambodžasse, kuid seal nende jäljed lõppevad. Olen diplomaatiliste kanalite kaudu lasknud neid otsida nii Laosest, Vietnamist kui ka Taist. Kahjuks pole seal neid nähtud,» selgitas Elfersson.

 

Rootsi välisministeeriumis selle juhtumiga tegeleva Therése Berggeni arvates võib norralasest isa ja ta laps olla ikka veel kuskil Kambodžas.

 

Interpol on asunud TorGeir Nordbot ja Aliciat otsima.

 

YouTube`i riputatud videot vaata siit.



Kommentaarid
Copy
Tagasi üles