Ines Karu: Las Vegases on nõutud hoopistükkis stripparid

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Ines Karu
Ines Karu Foto: Mihkel-Markus Mikk / SL Õhtuleht

Kõhutantsija Ines Karu rääkis, et kõhutants pole sugugi ainult naiste ala, sest näiteks Las Vegase festivalil nägi ta isegi paari egiptlasest meestantsijat, kes olid vapustavalt heal tasemel.

Esmakordselt peetud festivalile olid kokku tulnud kõhutantsijad ja tantsutrupid kogu maailmast – nii traditsioonilistest kõhutantsumaadest kui ka lääne kultuuriruumist, kirjutas SL Õhtuleht.

«Seal sai lisaks võistlemisele end ka arendada ja seda tuntud USA, Egiptuse ja Türgi kõhutantsutreenerite käe all,» selgitab Ines. «Ega tavaliselt polegi Las Vegases kõhutants väga popp, seal on nõutud hoopis stripparid.»

Peale tantsuoskuste lihvimise õppis Ines Las Vegase festivalil workshop’idel simbalimängu (need on näputrummid, mida tantsides mängitakse) ja täiendust sai ta ka Türgi, Egiptuse ja Liibanoni kõhutantsutehnikate alal.

Sel suvel käis Ines veel tantsukursustel Soomes, kus õppis Polüneesia tantse.

«Kuna Eestis polnud neid võimalik õppida, otsustasin Polüneesia tantsustiili ise Eestisse tooma hakata,» selgitas ta.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles