Ines Karu: ma ei ürita spetsiaalselt seksikas näida

, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Aasta 2008 seksikaimad eestlased: Ines Karu ja Jürgen Veber.
Aasta 2008 seksikaimad eestlased: Ines Karu ja Jürgen Veber. Foto: Indrek Galetin

Äsja Eesti seksikaimaks naiseks tituleeritud Ines Karul (22) on auhinna üle vaid hea meel. Lisaks valijatele ja elukaaslasele pidasid teda seksikaks ka auhinnatseremoonia peokaaslased, kes talle kinnitasid: "Sa olid õige inimene!".

Ärinaine ja professionaalne kõhutantsijanna Ines ütles Elu24.ee-le, et tavaelus ta ei üritagi spetsiaalselt seksikas näida. Oma seksikuse võlub ta esile hoopis laval kõhutantsijana.

Mis mõtted esimesena peast läbi käisid, kui kuulsid, et sind on valitud Eesti seksikaimaks naiseks?

Mul oli väga hea meel, et lugejad minu poolt hääletasid. Usun, et sellise pisikese tunnustuse üle oleks iga naine rõõmus. Lisaks on viimasel ajal mu elus üht-teist negatiivset juhtunud ning olin ühe väikese positiivse uudise üle südamest rõõmus.



Kas tunned end ka ise seksikaimana?

Iga inimese jaoks on seksikus erineva tähendusega. Mina leian, et seksikaks teeb kooslus järgnevatest ja paljudest muudest omadustest: enesekindlus, küpsus, kehakeel, pilgud, suhtlusoskus. Kuid kindlasti ei arva ma, et ainult kehaosad on need, mis panevad paika, kas Sa oled seksikas või mitte.



Tavaelus olen hoolitsetud ja enesekindel naisterahvas ega ürita spetsiaalselt seksikas näida. Kõhutantsijana oskan kehakeeles suhelda, emotsioone väljendada ja pilke kujundada - siis toon oma niinimetatud seksikuse rohkem esile.



Kes sinu arvates on Eesti seksikaim naine?

Leian, et seksikus kas väljendub või mitte eelkõige siis, kui inimesega reaalselt kohtuda. Iga hea näitleja, laulja või tantsija oskab fotodel või esinedes seksikas näida ja vajadusel inimesed ära petta. Seetõttu on ka väga raske kõige seksikamat inimest välja tuua.



Aga seksikaid ja häid eneseväljendajaid on Eestis palju, nende hulgas Lea Liitmaa, Elektra, Ines, Merle Palmiste, Tatjana Mihhailova jpt. See kui seksikad nad aga igapäevaselt on, on raske öelda.



Meeldejäävaim seik Kroonika peost?

Tunnustus, mille pälvisin veel peale tseremooniat peokaaslastelt: “Sa olid õige inimene!”. (Naeratab.) See oli armas.



Kus hoiad oma auhinnakuju?

Raamaturiiulil.



Kui oleksid valitud Eesti seksikaimaks, siis kus hoiaksid oma kuju sina? Vasta lugu kommenteerides.
Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles