Pettunud kontserdikülastaja: Tanel Padar puterdas ja tegi allapoole vööd nalju

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Õllesummeri teise päeva melu. Fotol Tanel Padar
Õllesummeri teise päeva melu. Fotol Tanel Padar Foto: Jelena Rudi

Frank Sinatra sünniaastapäeva eel Tanel Padari ja Kaunase Bigband kontsertsarja viimasel, laupäevasel kontserdil Jõhvis, unustas laulja kuulaja väitel sõnu, puterdas ja tegi nilbeid nalju, edastas pettunud lugeja.

«Esimesed laulud olid päris korralikud ja laulu ajal ei saanudki aru, et ta sopsus oleks, aga sõnavõtud, millega ta üritas meeleolu luua, ei olnud küll need, mida keegi sinna otsima läks - publik vanuses 35-60 ootas midagi muud kui allavöödnalju,» pahurdas kontserdil käinud Aet Õhtulehele.

«Põhinaljad olid tal suunatud Kaunase Bigbandi vastu - et kuidas nad Tartus mitu päeva olid ja seal hunniku lapsi sigitasid. Siis hakkas Maaja erootikaajakiri laval ringi käima. Kuna seal olid perekonnad lastega, siis ma kujutan ette, et nemad pidid küll pärast lastele seletama, milles nali oli,» kirjeldas Aet.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles