Nokitseja esitles ufode tuvastamise mõõteriista

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
"Eesti nokitseb" saatejuht Erik Lill
"Eesti nokitseb" saatejuht Erik Lill Foto: Kanal 2

Neljapäevaõhtuses Kanal 2 saates «Eesti nokitseb» näidati põnevaid liikureid, müstilist mõõteriista ja kännupilli.

Saaremaal elab Ants, kes on kokku meisterdanud kõige erinevamaid liikureid. Tema elutoas põriseb motoroller, mille heitgaasid juhitakse välja aiavoolikuga. Garaažis on tal 28-aastat tagasi meisterdatud väike innovatiivne mopeed. Abikaasale ehitatud mopeedautot veab 50-kuubikuline Honda mootor, mida saab imetleda läbi kapotil asuva klaasakna.

Magnold ehitas sensitiivi palvel salapärase mõõteriista, mille ülesandeks oli lihtsustada paranähtuste uurimist. Seadeldisega uuriti näiteks viljaringe, kus leidus kummalist kiirgust. Mõõteriist aitab tuvastada inimesele kahjulikke magnetvälju.

Metsatöllu bassimees Kuriraivo ehitas ühel tormisel päeval kännupilli. Mehe sõnul peitub kahekeelses pillis tohutu vägi, eriti kui seda alasti mängida. «Kui tahad välja näha mehem, kui sa tegelikult oled, valmista endale kännupill,» soovitas Kuriraivo.

Viljandis elab nokitseja Heldur, kes mõtleb välja asju, millega elu kergemaks teha. Ta leiutas näiteks kerge ja roostevaba õunapurustaja, mida on kerge puhastada. Lapselapsed rõõmustavad aga vanaisa tehtud tõukeratta üle.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles