Ženja Fokin lahkub raadiojaamast Star FM

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Ženja Fokin
Ženja Fokin Foto: Star FM

Star FM Hommikuprogrammis kuulajaid äratanud Ženja Fokin jätab raadiotöö, olles valmis uuteks väljakutseteks.

«Ženja on suurepärane inimene ning teeb kõike kirega. Kuna aga raadio Star FM Hommikuprogrammi uus formaat koosneb edaspidi kahest väga võimekast saatejuhist ning heast muusikast, jätkavad hommikustuudios kuulajate suure poolehoiu võitnud Pille Minev ja Allan Roosileht,» märkis Star FM programmijuht Allan Vinogradov.

Ženja Fokini enda sõnul on raadiotöö talle väga südamelähedane olnud ning koostöö Pille Minevi ja Allan Roosilehega suurepärane. «Selge on aga see, et iga sulguv uks avab uue võimaluse. Arvan, et olen piisavalt energiline ja hakkaja inimene ning käed rüpes istuma ei jää,» vihjas ta valmisolekule uutele väljakutsetele vastu astuda.

«TV3 eetris särab Ženja endiselt ning olgu öeldud, et kevadhooajaks on meil temaga ka täiesti uued ja põnevad plaanid,» lisas TV3 avalike suhete juht Annely Adermann.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles