Moskva politsei avastas kloostris tegutsemas bordelli

Inna-Katrin Hein
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Sretenski klooster Moskvas
Sretenski klooster Moskvas Foto: Wikipedia.org

Venemaa pealinna Moskva politsei leidis kloostri, mille juht arvatakse olevat president Vladimir Putini vaimne nõuandja, ruumides tegutsemas bordelli.

Bordell avastati Sretenski kloostrist, mis on Moskvas tegutsevatest õigeusukloostritest vanim, edastab The Telegraph.

Politsei leidis, et bordell tegutses kloostrile kuuluvas seitsmes ruumis. Seksuaalteenuseid pakuti alates 1750 rublast tunni eest.

Juhtuimiga seoses arreteeriti kaks naist.

Kinnitamata andmetel on Sretenski kloostri juht, isa Tihhon Venemaa presidendi Vladimir Putini vaimne nõuandja. Teada on, et Putin on õigeusklik.

Ei ole teada, kes on kloostris tegutsenud bordelli omanik, kuid seda seostatakse Poduškini minihotellide ketiga.

Internetiväljaande Life News andmetel oli klooster Roždestvenski bulevardil asuva ehitise, kus bordell tegutses, ruumid välja üürinud

«Me mõnikord üürime oma ruume välja vaimulike seminarile. Bordelli avastasime siis, kui kontrollisime, millised ruumid vabad on ja millised mitte. Tuli välja, et bordell oli tegutsenud pikka aega, see kuulub kellelgi, kuid meiega ei ole sel seost,» vahendas internetiväljaanne kloostri esindaja sõnu.

Anonüümseks jääda soovinud allikas teatas Interfaxile, et munkade suus levis jutt hotelli kohta, kus pakutakse intiimteenuseid.

Poduškini minihotellide leheküljel on sellest bordellist video, millel on näha nahast piitsu, kette ja muid seksimänguasju ning juures on kirjeldus, et need sobivad erootilisteks mängudeks.

Sretenski klooster asutati 1397. aastal. Selle nüüdne juht, isa Tihhon ei ole oma seotust Putiniga kinnitanud, kuid tunnistas et nad tundsid teineteist enne kui Putin sai 2000. aastal esmakordselt presidendiks.

Politsei otsib, kes rajas kloostri ruumidesse bordelli.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles