Uisusaatest lahkus Grete Klein

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tähed jääl osalised kolmandas saates
Tähed jääl osalised kolmandas saates Foto: Kerli Kurvits

Televaatajate ja kohtunike häälte liitmisel jäid pühapäevases teleshow's «Tähed jääl» viimasteks Pearu Paulus ja Grete Klein, kes esitasid oma tantsu uuesti. Kohtunike otsusel pidi saatest lahkuma Grete. 

Lisaks saime teada, et Emil Rutiku loobus saates osalemisest ning tema asemel suundub jääle Rolf Roosalu.

Uisutajad ja kohtunike kommentaarid:

Kristina Šmigun-Vähi ja Kristjan Rand (Paul Dinletir «Raks Africa») - telefon 900 7907

Kristina sai kohtunikelt 18 punkti. Anne Šaraškin jäi kavaga rahule, sest see oli elav ja võistluslik: «Meeldis ka see, et sees oli arabesque, lausa kaks korda. Kuid kahjuks tuli väike komistus sisse.» Anna Levandi meelest oli pääsuke tasemel. «Väga äge, julge ja üllatav. Sellist Kristinat poleks küll osanud oodata täna. See koperdus, mis juhtus - sa püstitad endale väga kõrged eesmärgid. Ära kiirusta! Aga mulle väga meeldib sära su silmades, mis jäi maski taha praegu,» ütles Anna. Jüri Nael märkis, et see oli esimene kord, kui oli tõsine oht kukkumiseks. «Meeldis, et olete läinud ürgaega, aga nägite välja nagu tegelased Paula Abduli 80ndate videost. Väga lahe ajastuste sulandumine,» ütles Jüri.

Grete Klein ja Geido Kapp (Michael Jackson «Dirty Diana») - telefon 900 7904

Grete sai kohtunikelt 15 punkti. Annale meeldis väga teema ja muusikavalik. «Väga nooruslik, värske, kostüümid - suurepärane. Kiidan väga teie pääsukest. Ei jäänud rahule, et veetsid terve aja partneri seljas. Siin peab ikka uisutama ka,» hurjutas Anna. «Väga julge valik! Terve maailm teab, kuidas liigub Michael Jackson. Kuna Gretel need sammud veel nii hästi välja ei tule, ehitati kava üles tõstetele. Väga kaval!» ütles Anne. «Pääsuke oli väga ilus. Te näete väga šikid välja. Üllatasite, et olite bravuurikamad, vulgaarsemad ja energilisemad kui tavaliselt,» sõnas Jüri.

Nikolai Novosjolov ja Jelena Abolina (Nick Phoenix & T. Bergersen «Heart of Courage») - telefon 900 7906

Nikolai sai kohtunikelt 16 punkti. «Sõjateema on ju väga tõsine teema ja oli väga positiivne, et kogu liikumises ja kehahoius oli tunda seda tõsist teemat. Siin olid ka päris tõsised tantsusammud. Arabesque oli ka südamlikult tehtud, ehkki mitte täiuslikult,» sõnas Anne. «Väga ilus kava. Nii ehtne ja usutav. Hea meel, et valisite selle teema - nägin mehelikku Nikolaid. Kahju, et komistasite. Kristina komistas ka siin, peame vist jääpuhastuse tellima,» naeris Anna. «Väga hea meel, et selle kampsuniga midagi juhtus. Väga meeldis selline number, teistega võrreldes hoopis teistmoodi. See oli terviklik nagu filmiklipp,» õhkas Jüri.

Mairold Millert ja Julia Abolina (James Bond theme) - telefon 900 7908

Mairold sai kohtunikelt 22 punkti. «Mairold oli omas rollis. Ta ei pidanud midagi mängima - ilus mees ilusas smokis, ilusa naisega...» kiitis Anna. «James Bond oli tõepoolest šikk ja peen ja veidi jultunud. See tüpaaž mulle üldiselt meeldib. Meeldis, et kava oli tihe,» lisas Anne.

Pearu Paulus ja Emili Arm (Orbital «The Sinner») - telefon 9007902

Pearu sai kohtunikelt 19 punkti. «Kahe nädalaga oled teinud väga suured edusammud! Minu eelmine kriitika läks täie ette,» märkis Anne. «Pearu, sa oled hakkama saanud millegi fenomenaalsega - kohe pärast sinu eelmise nädala esinemist sai Vanemuine «Ooperifantoomi» õigused, mida nad nii kaua tahtnud olid. Tänane number oli väga lahe. Algusest peale oli hoog sees. Meeldis, et kui oli pääsuke, hoidsid käega tagumikust kinni, et jalg püsiks seal, kus ta püsima peab. Kaval!» rääkis Jüri.

Marilyn Jurman ja Aleksei Trohlev (Eydie Gorme «I Wanna Be Loved by You») - telefon 9007901

Marilyn sai kohtunikelt 22 punkti. «Ma panin nii kõrge hinde, sest Monroe osa oli suurepäraselt välja mängitud. Kui meie Marilynil ei tulnud kõik ideaalselt välja, siis Marilynil ei tulnud samuti,» ütles Anne. Jüri meelest oli arabesque imeline ning nad olid väga maitsekad ja stiilsed.

«Tähed jääl» on Kanal 2 eetris pühapäeviti kell 20.30.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles