Draama jääl: esimesena lahkus uisusaatest Liis Tappo-Treial

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Liis Tappo-Treial saates Tähed jääl
Liis Tappo-Treial saates Tähed jääl Foto: Kerli Kurvits

Teleshow «Tähed jääl» esimeses otsesaates jäid kohtunike ja televaatajate hääli liites viimasteks Liis Tappo-Treial ja Grete Klein. Saatest pidi lahkuma Liis.

Sellest nädalast alates pidid paarid väljendama oma tantsus ka kindlat teemat ning tänaseks valisid paarid oma tantsumuusika, riietuse ja meeleolu maailma kassahittide, põnevus- või siis romantikafilmide hulgast.

Tänases saates liuglevad:

Liis Tappo-Treial ja Aleksandr Škirin - telefon 900 7905

Liis sai kohtunikelt 10 punkti. «Armas, kaunis Liis! Naudingut lausa purskas sinust, aga kahjuks jalad vedasid alt,» ütles Anna Levandi. «Liis kasutas väga hästi oma sarmi ja kaks tõstet kolmest õnnestusid hästi. Cross rollid polnud võibolla nii rulluvad, kui näha tahaksime,» kommenteeris Anne Šaraškin. Jüri Naela arvates oli väga ilus haavatavus, mis Liis eelmisest saatest kaasa võttis. «Teie kostüümid oli väga maitsekad ja ilusad. Soovitan edaspidi tööd teha pooside ja tõstetega,» sõnas Jüri.

Nikolai Novosjolov ja Jelena Abolina - telefon 900 7906

«Actionit oli kavas tõesti palju, ehk isegi liiga,» märkis Anne, kelle arvates tegid nad cross rolle väga korralikult, aga ülejäänud kavas jäi uisutamisest puudu. «Meeldis, et tõid jääle selle, mida sa tõesti oskad. Samas liiga palju läks tähelepanu pudipadile - kirst, telefon, parukas... Sa oskad väga hästi uisutada. Võta ära parukas ja näita, kui ilus mees sa oled!» soovitas Anna. «Transformatsioon oli võrratu. Kuigi ma olen trikkide ja akrobaatika toetaja, siis siin saates võiks küll uisutamisele keskenduda,» ütles Jüri.

Mairold Millert ja Julia Abolina - telefon 900 7908

Mairold sai kohtunikelt 17 punkti. Anna soovitas Mairoldi partneril end kokku võtta, sest varsti pole aru saada, kumb on staar. «See oli tõeline jäätants, nagu olema peab. Cross rollid olid sujuvad,» ütles Anne. «Ütlesin juba enne, et see on uisusaade ja hoog tuleb kohe alguses sisse panna. Vähem tilulilu. Mairoldile tuleb kasuks võistlustantsust tuntud keep smiling, mis mõjus väga hästi läbi terve loo. Aga kui valite nii kiire muusika, peate sellele ka tantsuga järele jõudma,» rääkis Jüri.

Pearu Paulus ja Emili Arm - telefon 9007902

Pearu sai kohtunikelt 18 punkti. «Niivõrd hästi valitud muusika ja roll! Meeldis professionaalne lähenemine algusest lõpuni,» õhkas Anna. «Tänase õhtu jooksul esimene paar, kes näitas, et on tulnud uisusaatesse ja oskab ka uisutada. Väga detailselt läbi mõeldud, terviklik lahendus ja hästi tantsitud ka,» kiitis Jüri. Anne pani madalama hinde, sest Pearu uisutamine toimus enamasti kahel jalal.

Grete Klein ja Geido Kapp - telefon 900 7904

Grete sai kohtunikelt 12 punkti. «See kava oli romantiline. Muidu ma olen uisutamise suhtes väga kriitiline ja ülejalasõit tuleb Gretel ära õppida, aga kava oli väga tihe ja hästi sobitatud muusikasse,» ütles Anne. «Jäite natuke loole ja temaatikale alla. Koreograafia minu jaoks oli liiga sümmeetriline ja etteaimatav. Ja pudipadi oli alguses liiga palju enne, kui uisutamiseks läks,» kritiseeris Jüri.

Emil Rutiku ja Jekaterina Nekrassova - telefon 9007903

Emil sai kohtunikelt 19 punkti. «Vaimustav ja sisukas kava! Väga hästi sooritatud cross roll mõlematpidi ja väga hästi muusikasse,» kiitis Anna. Annele meeldis, et tants käis algusest lõpuni. «Viimane tõste küll päris hästi välja ei tulnud, aga selle võib andeks anda,» arvas Anne.

Marilyn Jurman ja Aleksei Trohlev - telefon 9007901

Marilyn sai kohtunikelt 16 punkti. «Soovitan mitte kunagi kasutada elementi, mis ei tule veel välja. Pean silmas ülejala tagasiminekut, mis oli veidi kohmakas,» ütles Anna. «Olete tugevad loo jutustajad ja lisaks särale ja glamuurile tuli sekka ka midagi süngemat. Mulle tundub samas, et loo jutustamise juures jääb koreograafias veidi hoogu puudu. Elemendist elementi minek jääb veidi kinni - täitke need vaheosad suurema energia ja jõuga,» soovitas Jüri.

Kristina Šmigun-Vähi ja Kristjan Rand - telefon 900 7907

Kristina sai kohtunikelt 20 punkti. «Mulle meeldis väga teemavalik - poiss õpetab tüdruku tantsima ja tüdruk oskab asju, mida ta veel nädal tagasi ei osanud. Läksite kohe uisutamise kallale ja sobite partneriga hästi,» arvas Jüri. «Paar tegi just seda, mida muusika nõudis. Nad usaldavad teineteist ja sõidavad teineteisele lähedal. Tänase kõige paremad cross rollid,» ütles Anne. Annal tegi südame soojaks see, et selle kavaga täitus justkui Kristina nooruspõlveunistus.

Eelmises saates said Kristina ja Mairold kohtunikelt 18 punkti, Nikolai 15, Marilyn ja Emil 14, Pearu 13, Grete 12 ja Liis 8 punkti. Televaatajate hääli liites jäid viimaseks Liis ja Pearu.

«Tähed jääl» on Kanal 2 eetris pühapäeviti kell 20.30.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles