Alaealine vene tüdruk süüdistab itaallasi grupivägistamises

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Angelina Tšetšenova.
Angelina Tšetšenova. Foto: vkontakte.ru

Venemaalt Rõbinskist pärit 17aastane Angelina Tšetšenova sõitis kuu aega tagasi õpilasvahetuse korras Itaalia väikelinna Acquapendentesse, kus langes ta oma sõnul koos sõbrannaga 30. septembri öösel grupivägistamise ohvriks.

29. septembri hilisõhtul sõitis Angelina koos tal külas oleva Norra eakaaslase Kristinaga Acquapendentest 50 kilomeetri kaugusele Viterbosse diskole, kus jõudsid tüdrukud olla napi tunni, kui Angelina sai SMSi perekonnalt, kelle juures ta elas, vahendab Õhtuleht.

Selle saatis peretütar, kes teatas, et ema on maruvihane ja nõuab, et Angelina ja tema sõbranna tuleksid kohe tagasi.

Angelina väljus seepeale klubist ja tahtis võtta takso, mille leidmine osutus raskeks, pealegi oli tema sõbranna kuhugi ära kadunud. Angelina sõnul väljus Kristina klubist kella nelja paiku poisi embuses, kelle sõber hakkas Angelinale bussipeatuses ligi ajama. Kõrvalseisvad poisid sekkusid, ajasid ligitikkuja minema ja ütlesid, et nad võivad tüdrukud autoga ära viia.

Metsa vahele jõudes auto peatus ja poisid tirisid tüdrukud autost välja ning vägistasid nad, mille järgselt tõmbasid nad oma ohvrid taas autosse ja viisid Acquapendentesse.

Loe refereeritud artikli täisteksti Õhtulehest.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles